Donatori

Poštovani donatori, pomoć kojom darujete druge dragocjena je:

  1. Podržava liječenje, poboljšava kvalitetu življenja i produžuje živote oboljelih.
  2. Osigurava uvjete za djelovanje, izvršenje programa udruge Mijelom CRO.
  3. Na djelu pokazuje ljudsku veličinu, empatiju, solidarnost i humanost.

Zahvaljujemo se od srca, vašim velikim srcima:

  • U prvom redu onima za koje smo tu, svima vama pojedincima i obiteljima našim članovima na svakom novčanom daru i dobrotvornom radu. Posebno ističemo dobrotvorni rad u Udruzi djece Kate Tudor, veće donacije obitelji Santic i obitelj Krilanović. Obitelji Zdenka Vasilja uz naše saučešće u teškim trenutcima zahvaljuemo na osebujnosti kojom su pozvali rodbinu i prijatelje da umjesto vijenaca i cvijeća preminulom doniraju Udrugu. Obitelji Stefanije Mikulinjak, posebno kćeri Ivani i njenim kolegama iz Plive, koji su prikupili vrijednu donaciju za rad udruge na projektu Rana dijagnoza – bolja prognoza.
  • Svim tvrtkama na podršci u našim aktivnostima, pripremi susreta, pripremi tekstova za pacijente, dostupnosti u svakom trenutku, prisustvovanju na Europskim susretima . Posebno su nam u tome pomogli Myeloma UK, Global Myeloma Action Network – GMAN, Myeloma Patients Europe – Mpe, te tvrtke AMGEN, CELGENE, JANSSEN, NOVARTIS, SANOFI i TAKEDA.
  • Svim tvrtkama i osobama koje su svojim donacijama osigurale tisak knjige MULTIPLI MIJELOM – Priručnik za oboljele i članove njihovih obotelji , i to Agmar, Alkaloid, Bayer Schering Pharma, Farmal, Glaxosmithkline, Johnson & Johnson – SE, Master – PRO & Quince, M.E.P. Zagreb, Novartis, Pharmaswiss, Providens.

Želimo zahvaliti udruzi MijelomCRO na angažmanu oko mamine bolesti i pruženoj podršci. Kao mali znak zahvale uplaćena je donacija u ime mame i mojih kolega iz Plive. Nadamo da će barem malo pomoći u vašoj kampanji za postavljanje rane dijagnoze koja je zaista od velikog značaja i vjerujem da će promijeniti živote ljudi koji se suočavaju s ovom bolešću. Hvala na svemu.

Ivana Mikulinjak (i obitelj)

Svoju donaciju možete uplatiti na:

Mijelom.CRO, Ulica grada Vukovara 226G, 10 000 Zagreb (prostorije M.E.P. d.o.o.);
Banka: Raiffeisenbank Austria d.d
10000 Zagreb Vukovarska 37
IBAN: HR9324840081106073185
SWIFT CODE: RZBHHR2X
Model 99 ili 00