Novi lijekovi

U liječenju multiplog mijeloma dostupno je nekoliko novih lijekova različitih mehanizama djelovanja.
Opširnije

Lijep rad udruge

Posljednjeg četvrtka u ožujku diljem svijeta obilježava se dan Multiplog mijeloma. Naša je udruga obilježila Dan MM-a priopćenjem za medije koje su objavile sve vodeće medijske kuće.
Opširnije

Novi lijek za multipli mijelom na listi HZZO-a od 1.3.2018.

Lijek pomalidomid (Imnovid®) uvršten je na listu lijekova HZZO-a
Opširnije

Susret pacijenata i zdravstvenog osoblja

Pridružite nam se na susretu pacijenata i zdravstvenog osoblja u Zagrebu, 5. prosinca 2017, hotel Central, Branimirova 3
Opširnije

Oboljeli od raka krvnih stanica trebaju pravovremeno dostupne lijekove, stabilno financiranje sustava financiranja liječenja, opreme i osoblja i podršku društva

Okrugli stol pod nazivom 'Rak krvnih stanica postoji' okupio je u Zagrebu pacijente, zdravstvene radnike i predstavnike Ministarstva zdravstva i HZZO-a koji su zajednički tražili odgovore na neke od ključnih izazova u liječenju raka krvnih stanica.
Opširnije

Poziv na okrugli stol „Rak krvnih stanica postoji“

U ime Udruge za podršku oboljelima od multiplog mijeloma MijelomCRO i Hrvatske udruge leukemija i limfomi pozivamo na okrugli stol pod nazivom „Rak krvnih stanica postoji“
Opširnije

Susret oboljelih i liječnika, u Zagrebu, Hotel International, 27. svibnja 2017.

Pozivamo oboljele od multiplog mijeloma i članove njihovih obitelji, liječnike, medicinske sestre i sve zainteresirane na predavanja, razgovore, pitanja i informacije.
Opširnije

NOVO PRIPREMLJENO - Priručnik za oboljele od multiplog mijeloma: Melfalan, prednizon i talidomid

Ovaj je priručnik napisan prije svega za oboljele od multiplog mijeloma, a može koristiti i njihovim obiteljima i prijateljima. Pruža informacije o melfalanu, prednizonu i talidomidu, jednoj od kombinacija lijekova koja se koristi u liječenju multiplog mijeloma (tzv. MPT protokol).
Opširnije

Skupština udruge MijelomCRO održana je 05.04.2016

Skupština udruge MijelomCRO održana je 05.04.2016, pogledajte o čemu smo pričali i preuzmite sažetak rasprave sa Skupštine.
Opširnije

Regionalni susret “Dostupnost lijekovima i liječenju multiplog mijeloma”, Dubrovnik 2015

Na regionalnom susretu pod naslovom “Dostupnost lijekovima i liječenju multiplog mijeloma”, održanom 24.4.2015.  u Dubrovniku sudjelovali su predstavnici europskih udruga oboljelih od multiplog mijeloma, članice krovne udruge MPE, pacijenti, liječnici i farmaceuti.
Opširnije