Sudjelujemo na kongresu europskih hematologa

Voditeljica udruge Mira Armour će se, osim sudjelovanja u programu, do kraja kongresa sastati s većim brojem predstavnika udruga pacijenata, kako bi izmijenili najnovija postignuća vezana uz liječenje multiplog mijeloma
Opširnije

Završila je kampanja “1 ime, 750 priča”

Ukazali smo, među ostalim, na to da se pravodobnim postavljanjem dijagnoze i korištenjem novih lijekova može postići višegodišnje mirovanje bolesti i produžiti živote oboljelih.
Opširnije

Pametni lijekovi za mijelom ušli na listu HZZO-a!

Radi se o inovativnim lijekovima koji predstavljaju standard u liječenju multiplog mijeloma u Europi čime će se pridonijeti učinkovitijem te, u konačnici, financijski efikasnijem liječenju mijeloma u Hrvatskoj.
Opširnije

Susretom u Internationalu obilježili smo Međunarodni dan mijeloma 2019.

Za okruglim stolovima okupilo nas se pedeset i četvero s ciljem da se oboljeli, medicinsko osoblje i aktivisti udruge bolje povežu i izvan bolnica. Neka je zdravlja i sreće, čulo se na kraju susreta.
Opširnije

Priopćenje za medije povodom Međunarodnog dana multiplog mijeloma

Zbog problema kasnog dijagnosticiranja i izostanka najsuvremenihih terapija, preživljavanje oboljelih u Hrvatskoj je kraće nego u EU, a kvaliteta života lošija, istaknuli smo u priopćenju za javnost.
Opširnije

Poziv na obilježavanje Međunarodnog dana multiplog mijeloma

Pozivamo vas na obilježavanje Međunarodnog dana multiplog mijeloma, koje će se održati u subotu, 30. ožujka od 15 do 17 sati u zagrebačkom hotelu International, uz sudjelovanje liječnika, oboljelih i članova njihovih obitelji.
Opširnije

Kampanja “1 ime, 750 priča”

Ususret ovogodišnjem Međunarodnom danu multiplog mijeloma, koji se u svijetu obilježava posljednjeg četvrtka u ožujku, pokrenuli smo nastavak kampanje osvješćivanja javnosti o multiplom mijelomu “1 ime, 750 priča”.
Opširnije

Poziv članovima udruge na "Fight & win" konferenciju - zajedno smo vidljiviji!

Pozivamo vas da se u ponedjeljak 17. prosinca s početkom u 12 sati u što većem broju odazovete na konferenciju "Fight & win" tematskog naslova "Kako se oduprijeti raku", koju organizira zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica u hotelu Westin, u Zagrebu.
Opširnije

Susret oboljelih, obitelji i liječnika u Zagrebu, 13. listopada 2018.

Pročitanjte i pogledajte više sa Susreta oboljelih, obitelji i liječnika u Zagrebu 13. listopada 2018. Pored osamdeset šest pacijenata i članova njihovih obitelji iz cijele Hrvatske i BiH, prisustvovala su mu i tri hematologa predavača iz Hrvatske te poseban gost prof. dr. sc. Jean Luc Harousseau, hematolog iz Francuske.
Opširnije

Kvaliteta života hematoloških bolesnika - sve važnija tema

U članku: "Kvaliteta života hematoloških bolesnika", doc. dr. sc. Duške Petranović i liječnici... Pročitaj cijeli članak
Opširnije