Susret pacijenata i zdravstvenog osoblja

Pridružite nam se na susretu pacijenata i zdravstvenog osoblja u Zagrebu, 5. prosinca 2017, hotel Central, Branimirova 3
Opširnije

Oboljeli od raka krvnih stanica trebaju pravovremeno dostupne lijekove, stabilno financiranje sustava financiranja liječenja, opreme i osoblja i podršku društva

Okrugli stol pod nazivom 'Rak krvnih stanica postoji' okupio je u Zagrebu pacijente, zdravstvene radnike i predstavnike Ministarstva zdravstva i HZZO-a koji su zajednički tražili odgovore na neke od ključnih izazova u liječenju raka krvnih stanica.
Opširnije

Poziv na okrugli stol „Rak krvnih stanica postoji“

U ime Udruge za podršku oboljelima od multiplog mijeloma MijelomCRO i Hrvatske udruge leukemija i limfomi pozivamo na okrugli stol pod nazivom „Rak krvnih stanica postoji“
Opširnije

Susret oboljelih i liječnika, u Zagrebu, Hotel International, 27. svibnja 2017.

Pozivamo oboljele od multiplog mijeloma i članove njihovih obitelji, liječnike, medicinske sestre i sve zainteresirane na predavanja, razgovore, pitanja i informacije.
Opširnije

NOVO PRIPREMLJENO - Priručnik za oboljele od multiplog mijeloma: Melfalan, prednizon i talidomid

Ovaj je priručnik napisan prije svega za oboljele od multiplog mijeloma, a može koristiti i njihovim obiteljima i prijateljima. Pruža informacije o melfalanu, prednizonu i talidomidu, jednoj od kombinacija lijekova koja se koristi u liječenju multiplog mijeloma (tzv. MPT protokol).
Opširnije

Skupština udruge MijelomCRO održana je 05.04.2016

Skupština udruge MijelomCRO održana je 05.04.2016, pogledajte o čemu smo pričali i preuzmite sažetak rasprave sa Skupštine.
Opširnije

Regionalni susret “Dostupnost lijekovima i liječenju multiplog mijeloma”, Dubrovnik 2015

Na regionalnom susretu pod naslovom “Dostupnost lijekovima i liječenju multiplog mijeloma”, održanom 24.4.2015.  u Dubrovniku sudjelovali su predstavnici europskih udruga oboljelih od multiplog mijeloma, članice krovne udruge MPE, pacijenti, liječnici i farmaceuti.
Opširnije

Susret pacijenata i liječnika, Zagreb, Hotel Internacional, 18. lipnja 2016

Na Susretu pacijenata i liječnika je bilo lijepo, ugodno i korisno. Odličan odaziv pacijenata i članova Udruge, izvrsni liječnici predavači i sugovornici, volonteri Klara i Hrvoje, ukupno 78 učesnika. 
Opširnije

Volontiranje

Dragi prijatelji, uključite se u rad naše udruge. Ako na bilo koji način osjetite da možete doprinijeti, javite nam se. Svaka pomoć je dobrodošla – bilo da to bude angažiranje u radu udruge, korisne informacije, sudjelovanje u stvaranju sadržaja za našu web stranicu.
Opširnije

IAPO – Pacijent u centru pažnje

7. Kongres Internacionalnog udruženja organizacija pacijenata IAPO – održan je u Londonu 9 – 11. travnja 2016.
Opširnije