Ne propustite skup u Zagrebu, 29. listopada!

Program će biti usmjeren na mogućnosti i perspektivu liječenja multiplog mijeloma te izazove s kojima se suočavaju oboljeli. Želimo okupiti ključne predstavnike zdravstvenog sustava te pacijente i članove obitelji.
Opširnije

Dođite na susret u Opatiji, 26. listopada!

Čut ćete o novim lijekovima, iskustvima s liječenjem mijeloma, nuspojavama i važnosti kliničkih istraživanja. Razgovarat ćemo o tome kako poboljšati kvalitetu života oboljelih od ove rijetke bolesti.
Opširnije

Pripremamo susrete oboljelih i liječnika u Opatiji i Zagrebu

U Opatiji se nalazimo u subotu 26. listopada 2019., od 10.30 do 15.30 sati, u kongresnom centru hotela 4 opatijska cvijeta, dok se u Zagrebu susrećemo u utorak 29. listopada, na tamošnjem Medicinskom fakultetu.
Opširnije

Novosti sa susreta hematologa u Bostonu

Teme i informacije sa susreta u Bostonu ćemo također predstaviti na sljedeća dva susreta pacijenata i zdravstvenog osoblja, koje planiramo u Opatiji 26. listopada i u Zagrebu 29. listopada.
Opširnije

Susret pacijenata i doktora u Sarajevu

Na susretu će govoriti Ljiljana Pomer, predstavnica udruge MijelomCRO, dr. Radovan Saso iz bolnice Royal Marsden u Londonu, zatim doc. dr. Lejla Ibričević iz UKC Sarajevo i Nerma Mrđanović, predstavnica udruge Mijelom u BiH.
Opširnije

S godišnjeg skupa Global Myeloma Action Network

MijelomCRO je na susretu u Amsterdamu podijelila informacije o uvrštenju pametnih lijekova na osnovnu listu HZZO-a, što je dočekano s uzbuđenjem jer slični pomaci ove godine nisu zabilježeni u drugim zemaljama.
Opširnije

Kontroverze u liječenju multiplog mijeloma

COMy je platforma za razmjenu najnovijih, nerijetko kontroverznih informacija o liječenju multiplog mijeloma. Prevladavale su teme prehrane i fizičke aktivnosti, a raspravljalo se i o rezultatima kliničkih istraživanja.
Opširnije

Sudjelujemo na kongresu europskih hematologa

Voditeljica udruge Mira Armour će se, osim sudjelovanja u programu, do kraja kongresa sastati s većim brojem predstavnika udruga pacijenata, kako bi izmijenili najnovija postignuća vezana uz liječenje multiplog mijeloma
Opširnije

Završila je kampanja “1 ime, 750 priča”

Ukazali smo, među ostalim, na to da se pravodobnim postavljanjem dijagnoze i korištenjem novih lijekova može postići višegodišnje mirovanje bolesti i produžiti živote oboljelih.
Opširnije

Pametni lijekovi za mijelom ušli na listu HZZO-a!

Radi se o inovativnim lijekovima koji predstavljaju standard u liječenju multiplog mijeloma u Europi čime će se pridonijeti učinkovitijem te, u konačnici, financijski efikasnijem liječenju mijeloma u Hrvatskoj.
Opširnije