Susretom u Internationalu obilježili smo Međunarodni dan mijeloma 2019.

Za okruglim stolovima okupilo nas se pedeset i četvero s ciljem da se oboljeli, medicinsko osoblje i aktivisti udruge bolje povežu i izvan bolnica. Neka je zdravlja i sreće, čulo se na kraju susreta.
Opširnije

Priopćenje za medije povodom Međunarodnog dana multiplog mijeloma

Zbog problema kasnog dijagnosticiranja i izostanka najsuvremenihih terapija, preživljavanje oboljelih u Hrvatskoj je kraće nego u EU, a kvaliteta života lošija, istaknuli smo u priopćenju za javnost.
Opširnije

Poziv na obilježavanje Međunarodnog dana multiplog mijeloma

Pozivamo vas na obilježavanje Međunarodnog dana multiplog mijeloma, koje će se održati u subotu, 30. ožujka od 15 do 17 sati u zagrebačkom hotelu International, uz sudjelovanje liječnika, oboljelih i članova njihovih obitelji.
Opširnije

Kampanja “1 ime, 750 priča”

Ususret ovogodišnjem Međunarodnom danu multiplog mijeloma, koji se u svijetu obilježava posljednjeg četvrtka u ožujku, pokrenuli smo nastavak kampanje osvješćivanja javnosti o multiplom mijelomu “1 ime, 750 priča”.
Opširnije

Poziv članovima udruge na "Fight & win" konferenciju - zajedno smo vidljiviji!

Pozivamo vas da se u ponedjeljak 17. prosinca s početkom u 12 sati u što većem broju odazovete na konferenciju "Fight & win" tematskog naslova "Kako se oduprijeti raku", koju organizira zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica u hotelu Westin, u Zagrebu.
Opširnije

Susret oboljelih, obitelji i liječnika u Zagrebu, 13. listopada 2018.

Pročitanjte i pogledajte više sa Susreta oboljelih, obitelji i liječnika u Zagrebu 13. listopada 2018. Pored osamdeset šest pacijenata i članova njihovih obitelji iz cijele Hrvatske i BiH, prisustvovala su mu i tri hematologa predavača iz Hrvatske te poseban gost prof. dr. sc. Jean Luc Harousseau, hematolog iz Francuske.
Opširnije

Kvaliteta života hematoloških bolesnika - sve važnija tema

U članku: "Kvaliteta života hematoloških bolesnika", doc. dr. sc. Duške Petranović i liječnici... Pročitaj cijeli članak
Opširnije

Novi lijekovi

U liječenju multiplog mijeloma dostupno je nekoliko novih lijekova različitih mehanizama djelovanja.
Opširnije

Lijep rad udruge

Posljednjeg četvrtka u ožujku diljem svijeta obilježava se dan Multiplog mijeloma. Naša je udruga obilježila Dan MM-a priopćenjem za medije koje su objavile sve vodeće medijske kuće.
Opširnije

Novi lijek za multipli mijelom na listi HZZO-a od 1.3.2018.

Lijek pomalidomid (Imnovid®) uvršten je na listu lijekova HZZO-a
Opširnije