Susret oboljelih i liječnika, u Zagrebu, Hotel International, 27. svibnja 2017.

Pozivamo oboljele od multiplog mijeloma i članove njihovih obitelji, liječnike, medicinske sestre i sve zainteresirane na predavanja, razgovore, pitanja i informacije.
Opširnije

NOVO PRIPREMLJENO - Priručnik za oboljele od multiplog mijeloma: Melfalan, prednizon i talidomid

Ovaj je priručnik napisan prije svega za oboljele od multiplog mijeloma, a može koristiti i njihovim obiteljima i prijateljima. Pruža informacije o melfalanu, prednizonu i talidomidu, jednoj od kombinacija lijekova koja se koristi u liječenju multiplog mijeloma (tzv. MPT protokol).
Opširnije

Skupština udruge MijelomCRO održana je 05.04.2016

Skupština udruge MijelomCRO održana je 05.04.2016, pogledajte o čemu smo pričali i preuzmite sažetak rasprave sa Skupštine.
Opširnije

Regionalni susret “Dostupnost lijekovima i liječenju multiplog mijeloma”, Dubrovnik 2015

Na regionalnom susretu pod naslovom “Dostupnost lijekovima i liječenju multiplog mijeloma”, održanom 24.4.2015.  u Dubrovniku sudjelovali su predstavnici europskih udruga oboljelih od multiplog mijeloma, članice krovne udruge MPE, pacijenti, liječnici i farmaceuti.
Opširnije

Susret pacijenata i liječnika, Zagreb, Hotel Internacional, 18. lipnja 2016

Na Susretu pacijenata i liječnika je bilo lijepo, ugodno i korisno. Odličan odaziv pacijenata i članova Udruge, izvrsni liječnici predavači i sugovornici, volonteri Klara i Hrvoje, ukupno 78 učesnika. 
Opširnije

Volontiranje

Dragi prijatelji, uključite se u rad naše udruge. Ako na bilo koji način osjetite da možete doprinijeti, javite nam se. Svaka pomoć je dobrodošla – bilo da to bude angažiranje u radu udruge, korisne informacije, sudjelovanje u stvaranju sadržaja za našu web stranicu.
Opširnije

IAPO – Pacijent u centru pažnje

7. Kongres Internacionalnog udruženja organizacija pacijenata IAPO – održan je u Londonu 9 – 11. travnja 2016.
Opširnije

Novi pametni imunoterapijski lijek za oboljele od multiplog mijeloma korak bliže upotrebi u Europi

Opširnije

Traže se pacijenti za sastanak u Londonu

Poziv pacijentima MM!!! Sastanak EMA u Londonu 19.01.2016. Mijelom CRO se zalaže da pacijenti budu u centru donošenja odluka o liječenju. EMA - Europska medicinska agencija poziva jednog ili dva pacijenta multiplog mijeloma na sastanak u Londonu. Sastanak saziva: Odbor za lijekove siročiće - EMA
Opširnije

Regionalni susret Dostupnost lijekovima i liječenju Multiplog mijeloma 24.04.2015.

MijelomCRO i Myeloma Patients Europe organiziraju regionalni susret u Dubrovniku 24.04.2015. Ukoliko vas zanima Zapisnik sa sastanka - posaljite nam email.
Opširnije