Ne propustite skup u Zagrebu, 29. listopada!

Iznimna nam je čast pozvati vas na predavanja i panel raspravu pod nazivom „Uvjeti liječenja i perspektive za oboljele od multiplog mijeloma” koji će se održati u utorak, 29. listopada s početkom u 12:30 sati na Sveučilišnom studiju sestrinstva (CEPAMET), Šalata 4, 10000 Zagreb, Dvorana 1, u organizaciji MijelomCRO, udruge za podršku oboljelima od multiplog mijeloma.

Cilj okruglog stola je okupiti ključne predstavnike zdravstvenog sustava – liječnike, akademske predavače te pacijente i članove njihovih obitelji kao aktivne sudionike u liječenju kako bismo razmijenili vrijedna iskustva i znanja o liječenju, istaknuli važnost pravovremene dijagnostike te razmotrili dodatne mogućnosti podizanja razine kvalitete življenja za oboljele u Republici Hrvatskoj.

Želja nam je pri tome naglasiti važnost holističkog pristupa u liječenju ove iznimno kompleksne bolesti te istovremeno identificirati potencijalne barijere u trenutačnom pristupu liječenju multiplog mijeloma na različitim razinama.

Također, bit će riječi i o usporedbi hematološke skrbi bolesnika u srednjoj i istočnoj Europi te trenutačnom položaju Hrvatske u odnosu na praksu tih zemalja.

Na skupu će, među ostalima, biti:

  • prim.dr.sc. Sandra Bašić-Kinda, KBC Zagreb
  • dr.sc. Josip Batinić, Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
  • g. Marin Jelinčić, oboljeli od multiplog mijeloma
  • dr.med. Asja Prgin-Rogošić, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje
  • doc.prim.dr.sc. Dražen Pulanić, KBC Zagreb
  • doc.prim.dr.sc. Delfa Radić Krišto, Klinička bolnica Merkur, Zagreb
  • dr.sc. Mario Šekerija, Hrvatski zavod za javno zdravstvo

Prijave primamo na [email protected] ili na telefone 099 194 7434 (Mira) i 01 550 9805 (Ana).

Postanite član: Pristupnica

Javite nam se i rezervirajte svoje mjesto na skupu već danas – veselimo se vašem pozivu i dolasku!