Pismo članovima i prijateljima: Zajedno smo uvijek, zajedno i danas

Dragi naši svi.

Oboljeli i vaše obitelji, članovi udruge i prijatelji.

Zajedno smo UVIJEK, zajedno i DANAS. Niste sami u sadašnjim izazovnim vremenima pandemije koronavirusa zbog koje svi oboljeli od multiplog mijeloma širom svijeta trebaju biti na pojačanom oprezu.

U povodu Međunarodnog dana multiplog mijeloma, koji se ove godine obilježava 27. ožujka, Vama i bližnjima želimo sve najbolje. Naše aktivnosti i komunikacija odvijaju se, a tako će i biti, najviše digitalnim kanalima, posvećene najviše zaštiti zdravlja i dobrobiti oboljelih u kontekstu opasnosti koje nosi pandemija.

U vaše i naše ime izrazili smo veliku zahvalnost i podršku svim zdravstvenim radnicima, posebno našim hematolozima – liječnicima, sestrama, tehničarima i svom pratećem osoblju, jer shvaćamo da nakon izbijanja pandemije rade u još težim uvjetima.

Na raspolaganju smo vama oboljelima i članovima obitelji za pomoć i informacije u novonastaloj situaciji.

Uskoro će vam mailom stići i naš newsletter s korisnim sadržajima za oboljele i članove njihovih obitelji. Ako ga ne dobijete, provjerite u spam folder. Ako je newsletter eventualno završio u spamu, označite MijelomCRO kao pošiljatelja kojem vjerujete, kako biste informacije koje šaljemo ubuduće dobivali u glavni folder i vidjeli na vrijeme.

Budite na oprezu, čuvajte sebe i bližnje. Pratite nas na Facebooku.

Javljajte nam se zapažanjima, prijedlozima, idejama i pitanjima.

Vaši Mira, Ana, Alenka, Goran i ostali. 😊