Pratite naš Youtube kanal i rubriku Publikacije

U trenutku dijagnoze oboljeli, ali i članovi njihove obitelji suočavaju se s brojnim pitanjima i nepoznanicama o tome što je multipli mijelom i kako se liječi. Kako bi vam što više pomogli u pronalasku kvalitetnih i provjerenih informacijama o ovom rijetkom obliku raka krvi, jako nam je važno da na našem portalu možete pronaći takve informacije kao i informacije od šireg interesa svih koji su uključeni u liječenje ovog rijetkog raka krvi. Materijale na portalu objavljujemo u pisanom i video formatu s direktnim linkom na naš Youtube kanal.

U rubrici Publikacije možete pronaći pisane materijale o raznim aspektima liječenja i života s multiplim mijelomom. Svrha informacija je pomoći oboljelima i njihovim obiteljima da se lakše nose s bolešću i da poboljšaju kvalitetu života.

Rubrika ‘Publikacije’ na portalu MijelomCRO

 

Pronaći ćete i poveznicu na YouTube kanal udruge MijelomCRO na kojem objavljujemo edukativne videozapise, iskustva oboljelih, razgovore s hematolozima i druge sadržaje vezane za liječenje multiplog mijeloma. Ispod svakog YouTube videozapisa i na stranici kanala nalazi se gumb “Pretplati me” pomoću kojeg možete besplatno aktivirati pretplatu na kanal. Jednom kada aktivirate pretplatu, svi novi videozapisi koje objavljujemo prikazat će se u vašoj rubrici Pretplate, a možete aktivirati i obavijesti koje će vam stizati svaki put kada na kanalu objavimo novi sadržaj.

Youtube kanal udruge MijelomCRO