Na Susretu izvan bolnice 23.3 razgovaramo s vodećim domaćim i stručnjacima iz regije na temu Perspektiva liječenja multiplog mijeloma

Kakva je bolest multipli mijelom? Može li to biti kronična bolest? Koje su nam terapije dostupne, a koje su potrebne? O ovim i drugim važnim pitanjima u liječenju multiplog mijeloma na panelu će raspravljati vodeći domaći liječnici, stručnjaci za liječenje multiplog mijeloma.

Stoga nam je zadovoljstvo pozvati vas da nam se pridružite na našem tradicionalnom Susretu izvan bolnice koji će biti posvećen perspektivi liječenja multiplog mijeloma u Hrvatskoj. Susret će se održati 

u subotu, 23. ožujka od 11:00 do 14:15 sati
na Medicinskom fakultetu u Zagrebu (Šalata 3, dvorana Čačković)
Okupljanje počinje od 10:30 sati.

PRIJAVITE SVOJ DOLAZAK

Susret će otvoriti oni zbog kojih udruga MijelomCRO i postoji – oboljeli, koji će podijeliti svoja iskustva. Program ćemo nastavit uz predavanja, razgovore i razmjenu iskustava iz perspektive liječnika koji se svakoga dana susreću s ovom bolešću.

PROGRAM SUSRETA

10:30 Okupljanje i registracija
11:00 Dobrodošlica i uvod
11:05 Tri priče: MM i nije tako rijetka bolest!
Moderatorica: Jelena Pravica
11:25 PREDAVANJA
Multipli mijelom – bolest s tisuću lica, prim. dr. Sandra Bašić Kinda, dr. med.
Liječenje multiplog mijeloma u Hrvatskoj: Sadašnjost i budućnost, prof. dr. sc. Toni Valković, dr. med.
12:10 Kratka pauza
12:25 PANEL #1: Zašto je trava kod susjeda uvijek zelenija? 
Prof. dr. sc. Samo Zver, sa Sveučilišnog kliničkog centra Ljubljana, podijelit će svoje iskustvo s liječenjem i dostupnošću terapija za MM u Sloveniji. Uvid u hrvatsku perspektivu dati će prof. dr. sc. Toni Valković, dr. med., predsjednik Hrvatskog društva za hematologiju, dok će razgovor moderirati Mira Armour.
12:55 PANEL #2: Izvrsnost u liječenju – kako postići maksimalne ishode u borbi protiv multiplog mijeloma
Sudjeluju: prim. dr. Sandra Bašić Kinda, dr. med. (KBC Zagreb), prim. dr. Dubravka Čaržavec, dr. med. (HZZO), Karla Mišura Jakobac, dr. med. (KB Merkur), mr. sc. Mario Piršić, dr. med. (KB Dubrava), Dunja Skoko Poljak, dr. med. (Ministarstvo zdravstva), dr. sc. Dubravka Županić Krmek, prim. dr. med. (KB Sveti Duh), moderatorica Mira Armour. Prilika za pitanja tijekom i nakon panela.
14:15 Zakuska i druženje

 

Sudjelovanje na susretu je besplatno, no radi kvalitetnije organizacije, molimo da obavezno prijavite svoj dolazak na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/qSCLiuHwDda25Zb48

Okupljanje počinje od 10:30 sati.

Prijavite se na vrijeme i vidimo se!

 


Kako doći do lokacije?
Susret se održava na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, na adresi Šalata 3, u dvorani Čačković koja se nalazi na prvom katu i do koje će vas usmjeravati volonteri.
Ako vam je potrebna pomoć oko dolaska ili imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na broj 097/6778-437 (Luka).

Automobilom:
Do kompleksa fakulteta možete doći automobilom (ulaz iz Voćarske ulice), a vikendom ima više nego dovoljno parkirnih mjesta unutar kompleksa. Automobilom je moguće doći do samog ulaza u glavnu zgradu u kojoj se nalazi dvorana.
Javnim gradskim prijevozom:
Do fakulteta možete doći i javnim gradskim prijevozom, odnosno tramvajem i autobusom.
Tramvajske linije 4, 8, 11, 12, 14 staju na stanici “Draškovićeva”, a do fakulteta možete doći uspinjanjem Schlosserovim stubama, što zahtijeva oko deset minuta hoda.
Osim tramvajem, autobusna linija 201 polazi s Kvaternikovog trga, dok autobusne linije 106 i 226 polaze s Kaptola i staju na stanici ”Bijenička”, odakle je potrebno oko deset minuta pješačenja do Medicinskog fakulteta.

 

Ne propustite naše novosti – pretplatite se na naš Newsletter na email [email protected] i zapratite nas na Facebook stranici kako biste pravovremeno dobili sve informacije o susretu. Hvala!