Poziv članovima udruge na “Fight & win” konferenciju – zajedno smo vidljiviji!

Pozivamo vas da se u ponedjeljak 17. prosinca s početkom u 12 sati u što većem broju odazovete na konferenciju “Fight & win” tematskog naslova “Kako se oduprijeti raku”, koju organizira zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica u hotelu Westin, u Zagrebu. 

Održavanjem niza konferencija „Fight & Win“ u Hrvatskoj, Dubravka Šuica, koja aktivno sudjeluje u neformalnoj skupini zastupnika Europskog parlamenta osnovanoj s ciljem poboljšanja prevencije karcinoma u Europi, želi probuditi svijest u javnosti o borbi protiv ove bolesti.

Svojim prisustvom možete doprinijeti vidljivosti zajednice oboljelih od multiplog mijeloma kako bismo skrenuli pozornost na ovu tešku i rijetku malignu bolest o kojoj se u Hrvatskoj nedovoljno govori te ukazali na poteškoće s kojima se susrećemo kad je riječ o mogućnostima liječenja u Hrvatskoj.

Vjerujemo kako upravo zajedničkim snagama možemo pridonijeti zajedničkom cilju da se oboljelima u Hrvatskoj omoguće suvremene metode liječenja koje će im osigurati jednake mogućnosti u liječenju kao što ih imaju pacijenti u drugim državama Europske unije.

Konferencija “Fight & Win” do sada je održana u Dubrovniku, Splitu, Osijeku,  Rijeci i Varaždinu. Na posljednjoj ovogodišnjoj “Fight & win” konferenciji koja će se održati u Zagrebu, uz predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića i ministra zdravstva Milana Kujundžića, sudjelovat će brojni stručnjaci iz ovog područja kao i bivši pacijenti oboljeli od raka.

Ljubazno molimo da na mail adresu udruge do petka potvrdite dolazak ukoliko ste u mogućnosti sami ili uz vašu obitelj, odazvati se ovom događanju.

Više informacija o konferenciji pronaći ćete u dokumentu u privitku.