Prijavite se na webinar o kliničkim istraživanjima 6. travnja

Pridružite nam se na našem novom webinaru na temu “Klinička istraživanja za oboljele od MM – što su, zašto nam trebaju i zašto ih nemamo”.

Tema je iznimno važna za pacijente oboljele od mijeloma, stoga pozivamo sve članove udruge da nam se pridruže u četvrtak, 6. travnja u 18 sati putem Teams platforme.

Na webinaru će prim. dr. Sandra Bašić Kinda održati kratku prezentaciju, a također ćemo pogledati kratki najavni video regionalnog dokumentarnog filma o pričama ljudi koji boluju od mijeloma i ukazati na važnost suradnje sa susjednim zemljama. Nakon toga predviđeno je vrijeme za pitanja i razgovor.

Uvijek ističemo kako su rana dijagnoza i dostupnost učinkovitih kombinacija lijekova ključni za uspješno liječenje multiplog mijeloma. Budući da se radi o neizlječivoj bolesti koja se kod nekih pacijenata nakon remisije ponovno vraća, postojeći lijekovi ponekad neće biti dostatni. U takvim situacijama, klinička istraživanja omogućuju pristup najnovijim molekulama i postupcima s obećavajućim rezultatima.

Prijavite se na email [email protected] ili na broj 099/194-7434 (Mira).

Vidimo se na webinaru!

 

 

Želimo se zahvaliti tvrtkama Janssen, Takeda, Amgen i M.E.P. što su tijekom ožujka, Mjeseca svjesnosti o multiplom mijelomu, podržale naše aktivnosti usmjerene na podizanje svijesti o multiplom mijelomu i time doprinijele našoj borbu protiv ove opake bolesti.