Dođite na Susret izvan bolnice na temu “Živjeti kvalitetno povrh liječenja” – u Zagrebu, 7. listopada 2023.

Udruga MijelomCRO najavljuje i poziva oboljele od multiplog mijeloma i AL amiloidoze, članove njihovih obitelji, liječnike, medicinske sestre i sve zainteresirane na naš tradicionalni susret uživo s temom ŽIVJETI KVALITETNO POVRH LIJEČENJA. Susret će se održati 7. listopada od 10:30–15.00 sati u Hotelu International Zagreb (Miramarska 24, dvorana Sinergy).

Registracija sudionika započinje u 10 h. Susret je edukativnog karaktera, a uz predavanja biti će prilike za razgovor i upoznavanje. Predviđena je i pauza za kavu i zakusku.

Iznimno nam je drago što ćemo imati prilike slušati predavanja istaknutih hematologa, čuti više o infekcijama i kako se zaštititi, suportivnoj njezi, važnosti prehrane, utjecaju multiplog mijeloma na kvalitetu života i kognitivne funkcije, psihološkoj podršci oboljelima i obitelji, te njegovateljima. Predavanja će ujedno biti osnova za razgovor i prilika za postavljanje pitanja u okviru našeg programa Priča pacijenta: A gdje sam tu ja?

Zadovoljstvo nam je da će s nama u edukativnom razgovoru biti prof. dr. sc. Toni Valković, doc. dr. sc. Duška Petranović i dr. sc. Josip Batinić. Poseban gost susreta biti će prof. dr. sc. Heinz Ludwig, hematolog s Wilhelminen Instituta za istraživanje raka u Beču, poznat u svijetu po svom radu na infekcijama i suportivnoj njezi. (predavanje će se održati uz prijevod na hrvatski).

 • Sprječavanje i liječenje infekcija kod oboljelih od multiplog mijeloma [Prevention and Management of Infections in Myeloma]
  (predavanje će biti na engleskom, uz prevođenje na hrvatski)
  prof. dr. sc. Heinz Ludwig, hematolog s Wilhelminen Instituta za istraživanje raka u Beču
 • Hrana i mikrobiota: Koliko su važni u multiplom mijelomu?
  prof. dr. sc. Toni Valković
 • Uloga prehrane u oboljelih od multiplog mijeloma
  Josipa Matanić, mag.nutr. i Sandra Bival, mag.nutr.
 • Kvaliteta života i kognitivne funkcije u bolesnika s multiplim mijelomom
  doc. dr. sc. Duška Petranović

Detaljan program susreta pogledajte OVDJE.

Pozivamo oboljele od multiplog mijeloma i AL amiloidoze, članove njihovih obitelji, liječnike, medicinske sestre i sve zainteresirane za susret na kojem ćete nakon predavanja imati prilike postaviti pitanja, razgovarati sa sudionicima susreta te razmijeniti svoja iskustva. Prijavite se na susret

Molimo obavezno prijavite svoj dolazak do srijede, 4. listopada. Ukoliko vam treba pomoć u dolasku ili imate pitanja, javite se na broj 099/1947-434 (Mira). Pratite Novosti na našem portalu i Facebook stranici, prijavite se na Newsletter kako bi pravovremeno dobili sve informacije o susretu.

Veselimo se ponovnom susretu!

Subota, 7. studenog od 10:30-15.00 sati
Hotel International, dvorana Sinergy
Zagreb, Miramarska 24

PRIJAVITE SE

 

Zahvajujemo Međunarodnoj zakladi za mijelom (IMF – International Myeloma Foundation), tvrtkama Sanofi, Zinam d.o.o. i MEP d.o.o. što su podržali organizaciju ovog susreta.