Dođite na neformalno druženje u Zagrebu!

Ovog mjeseca naša je udruga započela novu vrijednu suradnju s Gradom Zagrebom!

Zaprimili smo odobrenje zagrebačkog mjesnog odbora Savski kuti kojim su nam gradske prostorije na adresi Lomnička ulica 3 dane na slobodno korištenje jednom mjesečno, do travnja 2025. godine.

Zadovoljni i zahvalni na ovoj prilici započeli smo s planiranjem aktivnosti koje ćemo ponuditi našim članovima, oboljelima i svima zainteresiranima, u ovom prostoru koji će biti i mjesto na kojem ćemo se moći neformalno družiti, razmjenjivati iskustva i pružati si međusobnu podršku.

Prvi naš rezerviran termin je u utorak 14. svibnja, od 17 do 19 sati. Pozivamo sve koji su u mogućnosti da tada svrate kod nas na kavu kako bi se podružili uživo i otvorili ovo novo poglavlje! Molimo vas da se prijavite putem REGISTRACIJSKE FORME  kako bismo se pripremili za vaš dolazak. Vidimo se tamo!

Želja nam je da sličan prostor osiguramo i u drugim većim gradovima. Ovim putem pozivamo sve koji imaju želje i mogućnosti pomoći nam o ostvarenju tog cilja, da nam se jave.

Upute za dolazak do lokacije javnim prijevozom:

U slučaju dolaska tramvajem, linije koje voze do lokacije su 4, 5, 14 i 17.

Prostor se nalazi u neposrednoj blizini tramvajske stanice Vjesnik na Savskoj ulici. Od izlaska iz tramvaja koji dolazi iz smjera centra potrebno je samo 2 minute hoda.

U slučaju da dolazite tramvajem iz smjera Savskog mosta, izađite na stanici Prisavlje od koje je do lokacije potrebno 2 minute hoda.

Upute za dolazak do lokacije automobilom:

Prostor se nalazi u 3. parkirnoj zoni te su mogućnosti pronalaska parkinga velike. Parking se može pronaći u ulicama označenim na karti niže.