PRIJAVITE SE na susret oboljelih i liječnika – uživo, 22. listopada u Splitu

MijelomCRO plakat za susret u Splitu 22.10.2022. banner

 

Udruga MijelomCRO najavljuje i poziva sve zainteresirane na susret oboljelih, obitelji i liječnika – uživo, 22. listopada na Medicinskom fakultetu u Splitu. Glavna tema susreta bit će Liječenje i život s multiplim mijelomom.

Susret je edukativnog karaktera, a počinje u 10:30 sati registracijom sudionika. Glavni dio programa s predavanjima odvijat će se od 11 sati. Predviđena je i pauza za kavu i zakusku.

Iznimno nam je drago što ćemo imati prilike slušati predavanja naših hematologa, čuti više o njihovim iskustvima i pristupima u liječenju mijeloma. Predavanja će ujedno biti osnova za razgovor i prilika za postavljanje pitanja koja vas brinu.

  • prof. dr. sc. Toni Valković, dr. med. (KBC Rijeka) – Infekcije u oboljelih od multiplog mijeloma – što treba znati i kako se prilagoditi
  • dr. sc. Ivan Krečak, dr. med. (OB Šibenik) – Liječenje pacijenata koji nisu podobni za transplantaciju, uključujući liječenje u relapsu
  • Milan Vujčić, dr. med. (KBC Split) – Transplantacija – kod koga se koristi i zašto; Iskustvo i primjena u KBC Split

Zadovoljstvo nam je da će s nama u razgovoru biti i Sanja Madunić, dr. med. iz KBC Split.

Poseban gost susreta bit će prof. dr. med. Hartmut Goldschmidt (Myelomzentrum Heidelberg, Njemačka) koji će nam prenijeti dragocjena iskustva liječenja oboljelih od mijeloma u Njemačkoj, uz osvrt na način primjene terapije, važnost kliničkih istraživanja Predavanje će se odvijati uz prevođenje na hrvatski.

Detaljan program susreta pogledajte OVDJE.

Pozivamo oboljele od multiplog mijeloma i članove njihovih obitelji, liječnike, medicinske sestre i sve zainteresirane na susret na kojem ćete nakon predavanja imati prilike postaviti pitanja, razgovarati sa sudionicima susreta te razmijeniti svoja iskustva. Svoje sudjelovanje prijavite putem email-a [email protected] ili na broj +385 (0)99/1947-434 (Mira).

Za članove Udruge osigurani su besplatni primjerci knjige Multipli mijelom – Tjelesna aktivnost i sport te priručnik Multipli mijelom. Pratite Novosti na našem portalu i Facebook stranici, prijavite se na Newsletter kako bi pravovremeno dobili sve informacije o susretu.

Susret organiziramo u suradnji s hematološkim odjelom KBC Split, Medicinskim fakultetom Split, OB Šibenik, OB Zadar, OB Dubrovnik, Cochrane Hrvatska i Global Myeloma Action Network (GMAN). U organizaciji susreta volonterski pomažu studenti medicine iz udruge CroMSIC (Croatian Medical Student International Committee).

Veselimo se ponovnom susretu!

 

*** Idući susreti uživo održat će se u Zagrebu, 12. studenog 2022. i u Zadru u ožujku 2023.***