Koja su sve prava na raspolaganju oboljelima od multiplog mijeloma u Hrvatskoj?

Dobivanje dijagnoze multiplog mijeloma izrazito je stresno razdoblje u životu oboljelih i njihovih obitelji. Česti odlasci liječniku, izbivanje s posla i otežano obavljanje svakodnevnih aktivnosti samo su neki od novih opterećenja koja dolaze uz samu bolest. Iako svi znamo da postoji određena razina podrške i pomoći koju država nudi za ovakve situacije, snalaženje kroz sustav nije lagan zadatak.

Kako bismo Vam olakšali taj put, 3. rujna u 17 sati organiziramo ONLINE ORDINACIJU – online susret i razgovor na temu “Živjeti s multiplim mijelomom: Kako koristiti prava koja nudi država”.

Darija Milošević, diplomirana socijalna radnica pri Hrvatskom zavodu za socijalnu skrb i Luka Maštrović, diplomirani socijalni radnik i stručni suradnik u udruzi MijelomCRO objasnit će nam koja su sve prava na raspolaganju oboljelima od multiplog mijeloma u Hrvatskoj i kako ih ostvariti.

Pripremite i Vaša pitanja, pokušati ćemo dati odgovore na što više njih. Prijavite se na vrijeme i vidimo se 3. rujna u 17 sati online, putem platforme Teams!

REGISTRIRAJTE SE