Pridružite nam se 18. lipnja u Zagrebu i doznajte kako unaprijediti ishode liječenja multiplog mijeloma

Koliko se razlikuje kvaliteta zdravstvene skrbi i dostupnost najnovijim terapijama za oboljele od multiplog mijeloma diljem Europe? Kako to utječe na pravovremenu dijagnozu i stopu smrtnosti od ovog rijetkog i opakog raka krvi? 

Na ova, ali i druga važna pitanja odgovore je dalo međunarodno istraživanje Economist ImpactaMultipli mijelom u Srednjoj Europi i Baltiku u kojem je sudjelovala i udruga MijelomCRO te primarijus dr. sc. Sandra Bašić Kinda, voditeljica KROHEM-ove radne skupine za multipli mijelom.

Zadovoljstvo nam je stoga pozvati vas na lokalno predstavljanje rezultata istraživanja pod nazivom 

„Multipli mijelom – tri koraka za bolje ishode liječenja“
u utorak, 18. lipnja s početkom u 11 sati
na Medicinskom fakultetu u Zagrebu (Šalata 2, dvorana Čačković)

Što vas očekuje? 

Skup će otvoriti stručnjaci Economist Impacta prezentacijom rezultata ovog vrijednog istraživanja, nakon čega će nekoliko naših članova s nama podijeliti svoja iskustva s mijelomom i svoj put kroz zdravstveni sustav. 

Uslijedit će panel rasprava zdravstvenih stručnjaka, predstavnika pacijenata i administracije. Cilj je u konstruktivnom razgovoru analizirati sveobuhvatnu skrb i pristup adekvatnim terapijama za oboljele od multiplog mijeloma u Hrvatskoj, usporediti iskustvo s podacima iz istraživanja te potaknuti donošenje smjernica za unapređenje zdravstvene skrbi i ishoda liječenja za oboljele od multiplog mijeloma.

Očekivano trajanje službenog dijela događaja je do 13:30 sati nakon čega slijedi zakuska i druženje. Detaljan program događanja ćemo objaviti uskoro.

Kako se prijaviti?

Kako bi se što bolje pripremili za ovaj događaj molimo da svoj dolazak najavite ispunjavanjem kratkog obrasca na ovom LINKU.

Bilo bi nam iznimno drago da svojom prisutnošću pridonesete ovom važnom događaju, a time i promicanju prava naših pacijenata i dostupnosti najnovijih terapija koje mogu značajno unaprijediti kvalitetu njihovog života.

Zabilježite datum u svoj kalendar, radujemo se vašem dolasku!

PRIJAVITE SVOJ DOLAZAK