Dođite na novo neformalno druženje u Zagrebu 11. lipnja od 17 sati!

Nakon što smo ovaj mjesec uspješno organizirali prvo druženje u prostoru mjesnog odbora Savski kuti, pozivamo Vas da nam se pridružite na istom mjestu u idućem terminu – 11. lipnja od 17 do 19 sati.

Naše prvo druženje sredinom svibnja proteklo je uz kavu, kekse, upoznavanje i razgovor. Svi prisutni izrazili su zadovoljstvo što imamo na raspolaganju ovaj prostor koji nam nudi velike mogućnosti, a ponajviše mjesto za međusobno pružanje podrške te razmjenu iskustva i savjeta s onima koji su u sličnoj situaciji. Razgovarali smo i o mogućim aktivnostima koje bi mogli organizirati u ovom prostoru, budući da je želja nas u udruzi da i članovi budu uključeni u planiranje jer ipak najbolje znaju što žele, a mi ćemo napraviti sve što možemo da to i ostvarimo.

Sa zadovoljstvom pozivamo sve oboljele, članove njihovih obitelji te sve zainteresirane da nam se pridruže 11. lipnja od 17 do 19 sati kada ćemo nastaviti ovu novu i važnu tradiciju!

Molimo Vas da se prijavite putem REGISTRACIJSKE FORME kako bismo se pripremili za vaš dolazak.

Vidimo se!

Upute za dolazak do lokacije javnim prijevozom:

U slučaju dolaska tramvajem, linije koje voze do lokacije su 4, 5, 14 i 17.

Prostor se nalazi u neposrednoj blizini tramvajske stanice Vjesnik na Savskoj ulici. Od izlaska iz tramvaja koji dolazi iz smjera centra potrebno je samo 2 minute hoda.

U slučaju da dolazite tramvajem iz smjera Savskog mosta, izađite na stanici Prisavlje od koje je do lokacije potrebno 2 minute hoda.

Upute za dolazak do lokacije automobilom:

Prostor se nalazi u 3. parkirnoj zoni te su mogućnosti pronalaska parkinga velike. Parking se može pronaći u ulicama označenim na karti niže.